Iasis Pharmaceuticals Hellas S.A.

0

 

 

Κωνσταντίνος Σ. Παχής
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος IASIS

 

H IASIS Pharmaceuticals Hellas S.A., με το διακριτικό τίτλο IΑSIS PHARMA, ιδρύθηκε το 1996 από τον Κωνσταντίνο Σ. Παχή και είναι μια 100% ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, έρευνα & ανάπτυξη και εμπόριο φαρμακευτικών προϊόντων, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και καλλυντικών. Οι νέες, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, που τέθηκαν σταδιακά σε λειτουργία από το 2019, στο βιομηχανικό πάρκο της στο Κορωπί Αττικής, σε ακίνητο έκτασης 45.000m2, κάτω από τα αυστηρότερα κριτήρια cGMPs & cGLPs, περιλαμβάνουν τέσσερεις ξεχωριστές βιομηχανικές μονάδες, κέντρο έρευνας & ανάπτυξης, καθώς επίσης και κέντρο διανομής προϊόντων:

  • 1η βιομηχανική μονάδα αναβραζόντων δισκίων pharma grade

Η ναυαρχίδα του νέου εργοστασίου. Εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας 1.100m2, εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα & όργανα ευρωπαϊκής κατασκευής, με δυνατότητα παραγωγής σε σωληνάρια (tubes) αλλά και σε strip/blister. Η μονάδα ακολουθεί αντι-εκρηκτικές προδιαγραφές και τις τελευταίες νόρμες ασφαλείας στην Ευρώπη.

  • 2η βιομηχανική μονάδα συμβατικών φαρμάκων: δισκία απλά & επικαλυμμένα, κάψουλες, φακελίσκοι

Μονάδα υψηλών προδιαγραφών 1.100m2 εξοπλισμένη επίσης με ευρωπαϊκής κατασκευής μηχανήματα και όργανα. Ο χώρος που στεγάζει την μηχανή επικάλυψης δισκίων διαθέτει αντι-εκρηκτικές προδιάγραφες, επιτρέποντας την χρήση οργανικών διαλυτών στην διαδικασία επικάλυψης.

  • 3η βιομηχανική μονάδα ποσίμων υγρών, υγρών για εξωτερική χρήση & ρινικών εκνεφωμάτων

Η συγκεκριμένη μονάδα 1.000m2 έχει την δυνατότητα να παράγει συσκευασίες διαφορετικών μεγεθών και ιξώδους, όπως υγρά εξωτερικής χρήσης, σιρόπια, εναιωρήματα, καθώς και ρινικά εκνεφώματα (nasal sprays).

  • 4η βιομηχανική μονάδα ημι-στερεών: κρέμες, αλοιφές, γέλες

Η συγκεκριμένη μονάδα 500m2 είναι η νεότερη προσθήκη των παραγωγικών εγκαταστάσεών μας και έχει την δυνατότητα παραγωγής σωληναρίων αλουμινίου και πλαστικών σε μεγάλη κλίμακα συσκευασιών και ιξώδους.

  • Κέντρο έρευνας & ανάπτυξης (R&D center)

Αυτόνομο κέντρο έρευνας & ανάπτυξης 700m2, εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα και μηχανήματα, με αντικείμενο την βελτιστοποίηση της παραγωγής, με την ανάπτυξη νεών φαρμακευτικών προϊόντων οριακής πρωτοτυπίας, υβριδικών προϊόντων, γενοσήμων, νέων φαρμακοτεχνικών μορφών και νέων τρόπων/οδών χορήγησης φαρμάκων.

  • R&D center – Παραγωγικό τμήμα

Πλήρως εξοπλισμένο για την ολοκληρωμένη παραγωγή σε πιλοτική κλίμακα στερεών μορφών, αναβραζόντων, υγρών, ρινικών εκνεφωμάτων και ημι-στερεών από την αρχική ζύγιση, έως την τελική συσκευασία.

  • R&D center – Εργαστήριο

Eξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας για τις πιλοτικές παραγωγές προϊόντων, σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια GLPs.

  • Κέντρο διανομής προϊόντων

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2.500m2 αποθήκευσης και διανομής φαρμάκων, σε απευθείας σύνδεση με τις μονάδες παραγωγής και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, διασφαλίζοντας έτσι ασφάλεια, αποτελεσματικότητα, ακεραιότητα και ταχύτητα, τόσο στην διαχείριση, όσο και στην διανομή των φαρμάκων, με τα αυστηρότερα κριτήρια GDPs.

Η IASIS PHARMA εξάγει τα προϊόντα της σε 32 χώρες και δεσμεύεται να προσφέρει φάρμακα υψηλής ποιότητας και καινοτομίας, με στόχο την αριστεία και την επάξια εκπροσώπησή της σε διεθνές επίπεδο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 8-10, ΒΙΠΕ Κορωπίου, Κορωπί, ΤΚ 19441
Τηλέφωνο: 210 23 11 031
Email: iasis@iasispharma.gr
Site: www.iasispharma.com
Facebook: www.facebook.com/p/Iasis-Pharma-100054564454937
LinkedIn: www.linkedin.com/company/iasispharma

Share.

About Author

JP Communications

Comments are closed.